Be More Cosmetics

Verkkoulutukset

 

Toiveemme palvella kosmetologeja entistä monipuolisemmin ympäri Suomen, on nyt saanut vahvistusta. Jatkossa voit valita peruskoulutuksesi myös interaktiivisena verkkokoulutuksena. Kiireisen yrittäjän ja mahdollisesti hänen useamman työntekijän on nykypäivänä vaikea löytää sopivaa ajankohtaa osallistua koulutuksiin ja käyttää arvokasta aikaa matkustamiseen sekä majoittautumisiin. Tulemme avaamaan kattavat verkkokoulutukset, jotka sisältävät kaiken ja vielä enemmän, jotta saat täydellisen startin tuotesarjojen parissa työskentelyyn. Tarkoin kehittämämme kurssit tulevat takaamaan täysin samat mahdollisuudet oppiin, kuin paikanpäällä järjestettävissä perinteisissä koulutuksissa. Ja mikä parasta, kurssit ovat aina tallessa koneellasi ja voit toistaa opintoja niin monta kertaa kuin tarvitset. 

Kurssin sisältö

Verkkokoulutuksemme takaavat Sinulle täydellisen pohjan tuotesarjojemme parissa työskentelyyn. Monipuolisella kurssilla opit tuotesarjan historiaa, ainesosien merkitystä, tuotteita ja niiden asiakassuosituksia sekä hoitokokonaisuuksia. Kenelle kurssit sitten soveltuvat? Kaikille. Voit olla aloittava jälleenmyyjä, preppaaja tai tarjota koulutuksen helposti ja kätevästi uusille työntekijöillesi. Verkkokoulutukset tarjoavat oppimateriaalin käytön missä ja milloin tahansa, koulutus on ekologisempi ja kustannustehokkaampi, tutkitusti toimivampi pedagokiikka ja pitkäaikaisempi muistihyöty + aina uusin ja päivitetty sisältö. 

bion-verkkokoulutus.jpg

KUSTANNUSTEHOKKUUS

Sinun ei tarvitse matkustaa pidempiä matkoja ja etsiä majoitusvaihtoehtoja. Voit työskennellä normaalisti hoitolassasi ja käyttää muutaman tunnin viikosta työajan ulkopuolella kouluttautumiseen. Voit opiskella missä tahansa, vaikka kotonasi.

20746388_1451010044979455_6536104720459102684_o.jpg

SISÄLTYY ALOITUSPAKKAUKSEEN

Kaikki peruskoulutuksemme sisältyvät maksuttomasti aloituspakkaukseen. Voit aloittaa tuotesarjan parissa työskentelyn ja valita toiveidesi mukaan myös verkkokoulutuksen.

verkkoulutus-bemorecosmetics1.jpg

DIPLOMI

Kun olet suorittanut verkkokurssin kaikki osiot ja läpäissyt testit, tulet saamaan opiskelustasi virallisen diplomin - joka toimii todisteena siitä, että olet koulutettu ammattilainen tuotesarjan parissa. 

bion-verkkokoulutus.jpg

BION - LAAJA PERUSKOULUTUS

Laaja tietopaketti tulee kattamaan kaikki tarvittavat osa-alueet, kun haluat aloittaa työskentelyn tuotesarjan parissa tai haluat virkistää tietojasi. Koulutukseen sisältyy myös erikoishoitomme - glykoli - ja maitohappokuorinnat sekä entsyymihoidot.

Verkkokoulutukseen kuuluvat tekstit, diat ja videot ovat aina käytettävissäsi ja voit palata tarkastelemaan ja opiskelemaan niitä uudelleen milloin ja missä tahansa. Koulutuksen voit suorittaa tietokoneella, pädillä tai vaikka puhelimellasi, täysin omassa tahdissasi. Suoritetusta peruskoulutuksesta saat todistukseksi ladattavan ja tulostettavan diplomin.

Verkkokoulutuksen hinnat:

1 käyttäjän lisenssi 50€ plus alv.24%
2-4 käyttäjän lisenssi 80€ plus alv.24%
5+ käyttäjän lisenssi 100€ plus alv.24%

Mikäli ostat aloituspaketin, sisältyy koulutus automaattisesti pakkaukseen. 

 

Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu mukaan BiON-peruskoulutukseen alla olevalla lomakkeella. 

Huomioithan, että verkkokoulutuksemme ovat suunnattu vain koulutetuille kauneudenhoitoalan ammattilaisille (kosmetologi, kosmetiikkaneuvoja) ja ennen kurssille hyväksymistä vaadimme uusilta asiakkailta todistuksen sekä y-tunnuksen / *tai henkilötunnuksen (*opiskelijat)

 

täytä kaikki alla olevat kentät, kiitos!

Nimi *
Nimi