Be More Cosmetics

Uudistuneet koulutukset

Holistinen ja ensiluokkainen väylä kohti kauneuden ja hyvinvoinnin maailmaa, joka säteilee terveyttä sisältäpäin. Täysin uudistunut GERnétic Holistic Beauty-koulutuskonsepti on täällä. Ensimmäinen koulutuspäivä järjestetään Helsingissä perjantaina 8.6.2018 klo 10-17 - teemana harmonia ja tasapaino

Koulutuspaikkana toimii Kokoustila Punavuori osoitteessa Iso Roobertinkatu 20-22 A (5.kerros - Osaamistehdas Oy vuokratila), 00120 Helsinki

Voit ilmoittautua lomakkeella, sähköpostitse info@bemore.fi tai puhelimitse 040 631 8300. Maksuton koulutuspäivä on avoin kaikille kosmetologeille ja suosittelemme sitä erityisesti sarjan parissa työskenteleville.

 
 GERnétic-kouluttaja Johanna Rantanen

GERnétic-kouluttaja Johanna Rantanen

kauneus, hyvinvointi ja terveys

Elämme mahdollisuuksien maailmassa, sillä kokonaisvaltainen ja terveyttä painottava ihonhoito on nyt suuressa kasvussa. Holistiset ihonhoitotuotteet ovat tulleet jäädäkseen, sillä niillä on uskomattoman voimakas sija todellisten ja pitkävaikutteisten tulosten parissa. Tuotesarjamme on edelläkävijä, sillä olemme vieneet tätä ideologiaa eteenpäin Suomessa jo reilusti yli 30-vuotta. Me uskoimme holistiseen ihonhoitoon jo silloin. Nyt, vuonna 2018 GERnétic-tuotteet ovat kasvattaneet uskomattoman kysynnän ja kansainvälisen menestyksen ympärilleen - sillä mahdollisuudet ovat todella heränneet. GERnétic on moderni vaihtoehto, jolla on mahdollista saavuttaa vuosien menestys eteenpäin. Nyt on aika myös kehittää koulutuskonseptiamme, jotta GERnétic-kosmetologit kykenevät hyödyntämään entistä vahvemmin ainutlaatuisten hoitomenetelmien sekä tuotteiden potentiaaliin.

Uutta koulutuskonseptia vetää SKY-Cidesco-kosmetologi Johanna Rantanen, hän on työskennellyt GERnétic-tuotesarjan parissa jo 15-vuotta. Johannan koulutustausta ja kokemus muun muassa Ayurveda-hoitojen sekä jooganopetuksen parissa on tuonut hänelle täysin uudenlaista näkökulmaa jolla kosmetologista hoitotyötä on mahdollista kehittää entistä kokonaisvaltaisemmaksi ja koko kehoa huomioonottavaisemmaksi. 

Johanna yhdistää tulevissa GERnétic-taitokoulutuksissa oman koulutustaustansa sekä yrittäjäkokemuksena tuotesarjan parissa, jotta Sinä kosmetologina kykenet kehittämään omaa ammattitaitoasi entisestään. Jokaisessa koulutuksessa tulet oppimaan uuden hoitotekniikan, jonka avulla saat GERnétic-hoitomenetelmiäsi monipuolistettua ja hoitotuloksia vahvistettua. 

Maksuttomat taitokoulutukset tulevat tarjoamaan täysin uudenlaista inspiraatiota sekä hoitotyötä avartavia tekniikkakokemuksia, joita ammatillisesta näkökulmasta ei kannata ohittaa. GERnétic-filosofian mukaisesti koulutus kehittää taitoa sekä kokemusta, sillä vain näin on mahdollisuus kasvuun ja kehitykseen. 


NÄE IHO SEKÄ KEHO YHTENÄ KOKONAISUUTENA

Joka päivä GERnétic-maailmassa on uusi matka, sillä emme usko rutiineihin ja valmiisiin hoitokokonaisuuksiin. Jokainen asiakkaamme on erilainen ja heidän ihonhoidolliset tarpeensa muuttuvat sekä vaihtelevat. Asiakkaamme otetaan vastaan hoitolassa yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti - hoitotuotteet valitaan juuri sen hetken tarpeiden mukaisesti jotta todellisia pitkäkestoisia tuloksia saavutetaan. Tällä lähestymistavalla luodaan myös asiakkaan kanssa täydellinen luottamus ja säännöllisyys ihonhoitoon.

GERnétic-hoidoilla ja tuotemyynnillä vahvistat ammattiosaamistasi. Opit ratkomaan uniikkeja ihon tarpeita ja huomioimaan myös hyvinvoinnin merkityksen työn parissa. Tuotesarja on täydellinen paketti, joka tarjoaa muuttuvia haasteita sekä täysin ainutlaatuisia tuloksia hoitolan menestyksen tueksi. GERnétic-tuotesarjaa voit edustaa ylpeänä, sillä seisot laadukkaiden ja tarkkaan tutkittujen hoitojen - sekä tuotteiden takana. 

Kun asiakas kokee täydellisen mukavuuden hoitolassa, jossa pienimmätkin yksityiskohdat tuovat täydellistä rentoutumisen tuntemusta - he palaavat uudelleen, ovat valmiita sijoittamaan sarjahoitoihin ja suosittelevat hoitolaa myös eteenpäin. GERnétic-hoidon tulee olla koko keholle syvärentouttava kokemus, niin henkisesti kuin fyysisesti. Sarja on erittäin monipuolinen hoitolatyöskentelyyn, eikä vaadi tulosten saavuttamiseksi kalliita laiteinvestointeja. Joka päivä on uusi ja erilainen matka GERnéticin kanssa työskennellessä - tämän vuoksi hoitolamme ovat olleet uskollisia sarjalle parhaimmillaan jo yli toista vuosikymmentä. Me emme luo rutiineita, me luomme uusia mahdollisuuksia ja tarinoita. Kun etsit rinnallesi uniikkia ja uskollista kumppania, GERnétic on Sinua varten.

 

Näyttökuva 2018-3-13 kello 17.18.10.png

Näyttökuva 2018-3-20 kello 17.09.59.png

KEHON - JA HYVINVOINNIN TUNTEMUS IHON PARHAAKSI / Teemana harmonia

Jokainen koulutuspäivä keskittyy tiettyyn teemaan ja päivän aikana opittu tekniikka pohjautuu samaan aihepiiriin.
Ensimmäisen koulutuspäivän (8.6) teemana on tasapaino - sekä harmonia. Tulet oppimaan Johannan kehittämän tasapainottavan GERnétic-kasvohierontatekniikan, jonka voit yhdistää tasapainottaviin hoitotuotteisiin ja näin tehostaa huomattavasti hoitotuloksia.

Päivän aikana käymme myös tiiviisti läpi tuotesarjan filosofiaa, hoitotuotteita - ja niiden mahdollisuuksia, uudistuksia, täydellisesti hiottuja GERnétic-hoitomenetelmiä sekä oman kehon kuuntelemista. Koulutuspäivä sisältää runsaasti kehittävää infoa, mutta myös mahdollisuuden keskittyä omaan tuntemukseen siitä - kuinka kehittää omaa toimintaa - sekä hyvinvointia jotta työskentely hioutuu entistä laadukkaammaksi.

Kun hoitolan kalenteri on täynnä asiakkaita ja asiakas luo täydellisen luottamuksen tunteen hoitajaan, muuttuu kotihoitotuotteiden myyminen väistämättä helpommaksi. Kun tuotteita käyttää kerran, asiakas luottaa niihin ikuisesti. Kun molemmat yhtälöt ovat kunnossa: hoito sekä laadukkaat hoitotuotteet - hoitolan polku kulkee kohti menestystä. Myös työ on tekijälleen nautittavaa.

 

Lämpimästi tervetuloa!


OLETHAN MUKANAMME MYÖS FACEBOOKISSa?

Seuraa reaaliaikaisesti tapahtuman ilmoituksia ja ole mukana osallistumassa
koulutuspäivään, kätevästi myös facebookissa!

Voit jakaa tapahtuman kosmetologikollegoillesi ja kutsua heidät mukaan koulutukseen kanssasi - sillä yhdessä oppiminen on aina mukavampaa. 

Klikkaa facebookin tapahtumasivulle tästä tai klikkaamalla kuvaa