Be More Cosmetics

Nähdään messuilla!

Be More Cosmetics Oy osallistuu perinteiseen tapaan alan tärkeimmille ammattimessuille, Kosmetologipäiville jotka järjestetään tänä vuonna Helsingin Kaapelitehtaalla 16-17.11.2018
Osastollamme pääset tutustumaan maahantuomiimme ammattituotesarjoihin, GERnétic Internationaliin sekä BiONiin. Tänä vuonna saamme osastollemme myös vierailevan tähden, Nora Lönnqvistin yrittäjän Univormu-työvaatebrändin takaa. Tule hakemaan uusia ideoita, tekemään löytöjä ja tutustumaan yhteistyömme ainutlaatuisiin mahdollisuuksiin!

Osastonumero 54 - Piazza Una

Duo 2018 - 3.jpg

GERnétic international

GERnétic on botaanisesti ja medikosmeettisesti ihonhoitoa lähestyvä ammattikosmetiikkasarja, joka yhdistää parhaat ominaisuudet tieteestä ja luonnosta. Jokainen tuote perustuu laajoihin solubiologian sekä gerontologian tutkimuksiin. Soluterapian ja modernin bioteknologian avulla tuotteet kykenevät ravitsemaan ihosoluja välttämättömillä ravintoaineilla, palauttaen iholle täydellisen terveyden sekä hyvinvoinnin.
Yli 35 vuotta Suomessa.

bion-uusi.jpg

BiON

Terveen ja hyvinvoivan ihon puolesta. Suomessa suuren suosion saavuttanut ammattitason ihonhoitosarja, joka on erikoistunut vaihtoehtoiseen ja edistykselliseen aknen - sekä acne rosacean hoitoon. Tuotteiden käytöllä on mahdollista saada akne hallintaan täysin luonnollisilla ja turvallisilla ainesosilla - yli 90% kaikista tapauksista. Tuotesarja on kehitetty Yhdysvalloissa yhteistyössä alan parhaimpien ihotautilääkäreiden, biokemistien ja farmaseuttien kanssa.

rusetti-e1525034933477.jpg

Univormu

Uniikkeja ja uudenlaisia työvaatteita siistiin sisätyöhön.
Perusmallistosta tai kustomoituna mittojen ja värien mukaan. Univormun idea on näyttää ja tuntea olonsa hyväksi työvaatteet päällä. Jokainen Univormun tuote tehdään yksilöllisesti asiakkaalle. Univormu kulkee ylväästi sinivalkoisten lippujen alla niin suunnittelun kuin ompelunkin puolesta. Univormulle on myönnetty Suomen Avainlippumerkki.