Be More Cosmetics

Tulevia koulutuksia

Tarkemmat tiedot koulutuksista saat ottamalla yhteyttä sähköpostitse info@bemore.fi tai puhelimitse arkisin klo 09-15 numeroon 040 631 8300 -
Voit ilmoittautua mukaan valittuun koulutukseen sivun alla olevasta lomakkeesta.

Kouluttajana Terhi Leino

Kouluttajana Terhi Leino

19.5 KLO 12-18 / GERnétic - PERUSKOULUTUS JA TUTUSTUMISPÄIVÄ / helsinki

Kauneutta iholle, hyvinvointia keholle. Päivän aikana käymme läpi klassikkotuotesarjan ainutlaatuisen holistisen filosofian, hoitomenetelmät, tuotteet sekä uudistukset.

Voit tulla mukaan kouluttautumaan tai tutustumaan tuotesarjaan. Maksuton tilaisuus - vain kosmetologeille.

Ilmoittautuminen viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutusta. Koulutus järjestetään, mikäli tarvittava pienryhmämäärä täyttyy.

Aikataulu klo 12.00-18.00

Kouluttajana Terhi Leino

Kouluttajana Terhi Leino

5.5 KLO 12-17 / BION PERUSKOULUTUS / Helsinki

BiON tarjoaa ylivoimaisen tehon sekä toimivuuden ongelmaihon, aknen ja ruusufinnin hoidossa - hoitolamme ovat saavuttaneet erinomaisen menestyksen tuotteiden sekä hoitojen parissa. Tuotteilla laajennat yritystoimintaasi astetta pidemmälle ja saat lisää virtausta myymälän tuotemyyntiin. Sarja on monipuolinen, helppo lisä hoitolaan ja myymälään, kun toiveena on vahvistaa palvelun monipuolisuutta ja vastata aidosti toimivien BiON-tuotteiden suureen kysyntään. Tuotteilla ja hoidoilla pystyt vastaamaan vaativimmankin asiakkaan ihonhoito-tarpeeseen.

Päivän aikana käymme läpi tuotteet, akne - ja rosacea ihon hoidon sekä vapaavalintaisen demo-hoidon (hapotus - tai entsyymihoito). Koulutuksen jälkeen on mahdollista aloittaa työskentely ja jälleenmyynti sarjan parissa. Maksuton koulutus aloituspakkauksen ostaneille, muussa tapauksessa 50.00€ plus alv 24% (henkilö)

Ilmoittautuminen viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutusta. Koulutus järjestetään, mikäli tarvittava pienryhmämäärä täyttyy (ellei toisin ole ajoissa sovittu)

Aikataulu klo 12.00-17.00

Kouluttajana Terhi Leino

Kouluttajana Terhi Leino

2.6 klo 09-18 / GERnétic & bion yhdistelmäpäivä / helsinki

Molempien tuotesarjojen peruskoulutukset tiivistetysti saman päivän aikana.

Täydellinen koulutustilaisuus myös kauempaa tuleville osallistujille ja aloittaville jälleenmyyjille.

Päivän aikana käymme läpi tuotesarjojen periaatteet, tuotteet sekä harjoittelemme demo-hoidot. Koulutuspäivä soveltuu myös uusien työntekijöiden preppaukseen.

Ilmoittautuminen viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutusta. Koulutus järjestetään, mikäli tarvittava pienryhmämäärä täyttyy.

Aikataulu klo 09.00-18.00

Ilmoittautumislomake

Nimi *
Nimi
Valitse alta koulutuspäivä jonne haluat ilmoittautua
Valitse alta kuinka monta osallistujaa ilmoitat koulutukseen

Huomioithan, että koulutamme vain kauneudenhoitoalan ammattilaisia ja ammattiin opiskelevia. Uusilta asiakkailta pyydämme ystävällisesti aina toimittamaan kopion tai sähköpostiliitteen opiskelutodistuksesta ennen koulutukseen osallistumista (kosmetologi/kosmetiikkaneuvoja)