Be More Cosmetics
 

Yhteistyökumppaniksi?

Edustamamme ammattikosmetiikkasarjat tuottavat todistetusti kokonaisvaltaisia ja perusteellisia tuloksia. Uskomme, että kauniin ihon perusta on sen terveys. Tuotesarjamme tukevat tätä filosofiaa. Valitsemme kumppaneiksi hoitoloita, jotka uskovat tähän filosofiaan ja kokevat että tuotteet kykenevät tuomaan muutosta sekä vahvistusta palvelutarjontaan. Yrityksesi kasvu ja menestys on toimintamme ensisijainen painopiste. Maahantuojana olemme tukemassa niitä kumppaneita, jotka ovat valmiita ja innokkaita menestymään.

 
IMG_0414.PNG

AMMATTIKOSMETIIKAN PIONEERIT

Edustamamme tuotesarjat erottuvat selkeästi massasta, sillä ne edustavat ammattikosmetiikan ja kauneuden saralla lisäksi kokonaisvaltaista hyvinvoinnin ja terveyden ilosanomaa. Olemme erikoistuneet medikosmeettiseen ihonhoitoon sekä moderniin aknen - sekä acne rosacean hoitoon. Tuotesarjamme pitävät hoitolupauksistaan kiinni ja tuottavat tulosta.

34928709_1734893626591094_4783861250050228224_o.jpg

YRITYSTOIMINNAN TUKI

Liiketoimintasi kasvu, kehitys ja koulutus tuotesarjojemme parissa on olennainen osa palveluamme. Otamme huomioon yrityksesi tarpeet henkilökohtaisesti ja pyrimme vastaamaan toiveisiisi parhain mahdollisin tavoin. Vakavaraisena perheyrityksenä, voit myös olla varma että tuotteita on aina ja nopeasti saatavilla. Tarjoamme aina maksuttomat markkinointimateriaalit sekä vaihtuvia tuotekampanjoita tukemaan tuotemyyntiä.

35076944_1734893303257793_7085104349289906176_o.jpg

LÄMPIMÄT ASIAKASSUHTEET

Yritystoimintamme perustuu pitkiin ja lämpimiin asiakassuhteisiin. On tärkeää, että jaamme kumppaneidemme kanssa samat arvot sekä tavoitteet menestyksen saavuttamiseksi. Yhdessä jaettu intohimo kohti tulostavoitteista ihonhoitoa on toimintamme peruspilari.

 

Maksuton kokeilupakkaus

Olisimmeko täydellinen kumppani hoitolallesi? Tilaa kauttamme maksuton kokeilupakkaus edustamistamme tuotesarjoista, jotta pääset kokeilemaan tuotteita helposti omalle ihollesi.

Kuulisimme mielellämme Sinusta hieman lisää, sillä olemme sitoutuneet laadukkaaseen ja ratkaisukeskeiseen asiakaspalveluun. Vastaamalla muutamaan kysymykseen, autat meitä ymmärtämään tarpeitasi ja kertomaan kuinka yhteistyökumppaninasi pystyisimme vahvistamaan yritystoimintaasi.

 

Täytä alla oleva lomake, kiitos

Nimi *
Nimi