Be More Cosmetics
 

Ajankohtaista

Tällä sivulla tiedotamme ajankohtaiset tiedotteet uusista kampanjoista, tarjouksista, tuotteista sekä tapahtumista. Lähetämme tärkeimmät tiedotteet aina automaattisesti myös uutiskirjeenä asiakasrekisterimme mukaan. Voit päivittää tietosi ja sähköpostisi varastolle tilausten yhteydessä arkisin klo 09-15 numerosta (02) 779 3600

 
 
 Uutinen lisätty 16.3.2018

Uutinen lisätty 16.3.2018

VUODEN PARAS PUHDISTUS AKNENHOITOON - BION ANTIBACTERIAL CLEANSER

BiON Antibacterial Cleanser on voittanut Yhdysvalloissa Dermascope-ammattiraadin äänestyksessä vuoden 2018 parhaan aknenhoitopuhdistuksen tittelin (1.sija)!

Luonnollisen antibakteerisen tehonsa Antibacterial Cleanser saa sitruunaruohosta, timjamista sekä kanelista. Tuote sopii täydellisesti aknenhoitoon sekä epäpuhtaalle iholle, ylläpitämään ihon täydellistä puhtautta sekä tervettä hyvinvointia.


 Uutinen lisätty 16.3.2018

Uutinen lisätty 16.3.2018

UUDISTUVAT GERNÉTIC VOIDE-PAKKAUKSET ja poistuvat tuotteet

GERnétic haluaa tehdä Sinun työstäsi helpompaa, joten he ovat päättäneet tehdä pieniä muutoksia osaan tuotepakkauksista sekä samalla näiden tuotteiden hinnoitteluun. 

Lift Crème hittituotteesta tuttu 40ml kultainen tuubi on tulossa purkkien tilalle näihin tuotteisiin: Tropo Plus 50ml, Symbiose 50ml, Manno 50ml, Ger Oxy 50ml ja Peaux Jeunes 50ml.

Tuotetta on uudessa pakkauksessa 20% vähemmän kuin aiemmin (50ml -> 40ml), mutta samalla näiden tuotteiden hintoja on laskettu 30%

Näin ollen tuote on helpommin lähestyttävissä uusille asiakkaille ja myös edullisempi jo olemassa oleville asiakkaillesi. Tuubi on myös huomattavasti hygieenisempi ja steriilimpi kuin purkki, joten tuote pysyy käytössä parempana entistä pidempään.
Myös Base de Jour Marine 30ml ja Octo 30ml muuttuvat vuoden 2018 aikana tähän samaan tuubiin, mutta tuotetta on pakkauksessa jatkossa edelleen sama 30ml.

Ensimmäisenä muutoksen on kokenut GERnéticin suosituin päivävoide, eli Symbiose. Tuote on jo nyt tilattavissa varastoltamme tässä uudessa upeassa pakkauksessa.

GERnétic tulee luopumaan vuoden 2018 aikana kolmesta hoitotuotteesta. Tropo, Perfect Body, Beaute Corps Marin ja Confort Corps Marin - tuotteiden valmistus lopetetaan ja näitä tuotteita on saatavilla vielä niin kauan kuin tähän asti valmistettua varastoa riittää. Lift Creme ja Creme GG tuotteiden suuren menestyksen myötä, GERnétic haluaa suunnitella ja panostaa uusiin tuotteisiin ja niiden saamiseksi markkinoille.


 Uutinen lisätty 16.3.2018

Uutinen lisätty 16.3.2018

BION-TUOTESARJAN PAKKAUSUUDISTUS 20-juhlavuoden kunniaksi

BiON 20-vuotistaipaleen kunniaksi osa tuotepakkauksista tulee kokemaan täysin uuden ja raikkaan modernin ilmeen tämän kevään aikana. Tuotepakkaukset tulevat muuttumaan asteittain uusiin ja osan tuotteista löydät jo uudessa pakkauksessa.

Voit tutustua uusiin pakkauksiin BiON-tuotesarjan sivuilla


 Uutinen lisätty 16.3.2018

Uutinen lisätty 16.3.2018

BION HEALING BALM ON NYT RESTORATIVE BALM

Suomalaisten BiON-kosmetologien kehittämä Healing Balm on saanut uusia kehittäviä muutoksia. Voide on siirretty purkista hygieniseen ja säilyvyyttä parantavaan, muistakin voiteista tuttuun 30ml pumppupulloon. Pumpun avulla myös annostelu on helpompaa, sillä pieni ja kevyt pumppaus voidetta riittää koko kasvojen alueelle. Näin tuotteen annostelu helpottuu ja samalla säilyvyys paranee sillä pulloon ei pääse happea.

Nimi tulee myös vaihtumaan Yhdysvalloissa käytössä olevaan Restorative Balmiin. Voiteen tuoksua on myös kehitetty entisestään. 

Yuzun hedelmäuute tuo voiteeseen uuden upean raikkaan ja hedelmäisen tuoksun, mutta myös todellisen ravinnepommin. Hedelmä sisältää erittäin korkean määrän C-vitamiinia, joka auttaa kirkastamaan, tasapainottamaan, kiinteyttämään ja stimuloimaan kollageenituotantoa. Samalla se tarjoaa tehokkaan antioksidanttisuojan - sekä tehon iholle, tämä auttaa boostamaan ihon immuunijärjestelmää tulehduksia, vapaita radikaaleja ja solumuutoksia vastaan. 

Restorative Balm on BiON-tuotesarjan täyteläisin, suojaavin ja kosteuttavin voide kuivalle ja erittäin kuivalle, myös atooppiselle iholle. Erinomainen kylmän talvikauden erikoistarpeisiin.

Voiteen siirryttyä 30ml ilmattomaan pumppupulloon, myös hinta tulee asiakkaalle edullisemmaksi.


 Uutinen lisätty 16.3.2018

Uutinen lisätty 16.3.2018

uudet tehokkaat bion mantelihapposeerumit nyt suomessa

8% (kuiva ja herkkä iho, ruusufinni)
15% (normaali, seka - ja rasvainen iho, akne)

Täysin uudenlainen AHA-kokemus synergisesti formuloidulla seerumilla, jonka hoitokohteena ovat erityisesti epäpuhtaudet, akne, ruusufinni, ihon ikääntyminen ja pigmenttimuutokset - saavuta ainutlaatuisia tuloksia yhdellä tuotteella joka on turvallinen ja hellävarainen käyttää kaikilla ihotyypeillä ja sävyillä.

Karvasmantelista uutettu mantelihappo on voimakkaan tehokas epäpuhtauksille, mutta hellä iholle. Seerumi on suunniteltu luomaan ihosta puhtaampi, tasaisempi ja kirkkaampi. Mantelihappo on hedelmähappo (alfahydroksihappo=AHA) joka kuorii ihoa, sulattaa sekä puhdistaa huokosiin kerääntynyttä talia ja bakteereja, tasoittaen samalla merkittävästi ihon sävyä. Lisäksi mantelihappo häivyttää hienoja juonteita ja ryppyjä. Mantelihappo ei aiheuta ärsytystä, kuten useimmat muut voimakkaammin kuorivat AHA-hapot. Koska mantelihappo on suurimuotoinen molekyyli, se tunkeutuu hitaammin ihokerroksiin joka mahdollistaa tasaisen ja hellävaraisen hoidon.

Ihoa ei tarvitse voimakkaasti ja näkyvästi kuoria, jotta parhaisiin tuloksiin on mahdollista päästä. Hoidon tavoitteena on stimuloida vakaata ihon uusiutumista syvemmillä ihokerroksilla, ilman että iholle syntyy vauriota tai stressiä. Tämän kaltaisella hoidolla saavutetaan paremmat ja säännöllisemmät hoitotulokset, kuin esimerkiksi yhdellä voimakkaalla kuorinnalla.

Akne  - Ainutlaatuinen antibakteerinen ja antimikrobinen teho haitallista bakteerikasvustoa vastaan, puhdistaa huokosia ja edistää ihosolujen uusiutumista
Hyperpigmentaatio ja melasma - rikkoo epidermaalista hyperpigmentaatiota, joka on aiheutunut auringon aiheuttamista vaurioista, tulehduksen jälkeisestä hyperpigmentaatiosta (PIH) ja hormonitoiminnasta
Juonteet ja rypyt - kuorii kuollutta ihosolukkoa, edistää solujen uusiutumista, vahvistaa kollageenisäikeitä vähentäen juonteiden näkyvyyttä ja edistää ihon yleistä ulkonäköä, heleyttää sekä korjaa tekstuuria
Täydellinen hoitotuote kaikille ihotyypeille, myös herkemmälle iholl kun ongelmana on erityisesti: akne, ruusufinni, epäpuhtaudet ja mustapäät, laajentuneet huokoset, elottomuus, rasvoittuva iho ja aktivoitunut talivuoto, hyperpigmentaatio, kuivuus ja hilseily, aknevauriot, ikääntymismuutokset ja kiinteyden menetys

  • Azelaiinihappo - tarjoaa anti-inflammatorisia hyötyjä, antibakteerinen ja ihoa kuoriva. Hidastaa epänormaalien melanosyyttien tuotantoa, joka auttaa vähentämään ei-toivottua värimuutoksia iholla
  • Niasiiniamidi - auttaa säätelemään liiallista talintuotantoa, häivyttää tummia läiskiä / hyperpigmentaatiota ja rauhoittaa ihon tulehdustiloja
  • Maitohappo - korjaa ja tasapainottaa ihon ph-tsapainoa, vastustuskykyä sekä keramidien tuotantoa. Edistää ihon uusiutumista, auttaa häivyttämään aknearpia ja pigmentaatiota
  • Sodium PCA - iholle luonnollinen kosteustkekijä (NMF) auttaa sitomaan kosteutta ihosoluihin

Avainainesosat
Mantelihappo, Maitohappo, Hamamelisuute, Matalamolekyylinen hyaluronihappo, Niasiiniamidi, Azelaiinihappo, Sodium PCA, Appelsiiniöljy, Sitruunaruohoöljy, Auringonkukkaöljy, Laventeliöljy


 Uutinen lisätty 16.3.2018

Uutinen lisätty 16.3.2018

BION peruskoulutus nyt myös verkkokoulutuksena

Laaja tietopaketti tulee kattamaan kaikki tarvittavat osa-alueet, kun haluat aloittaa työskentelyn tuotesarjan parissa tai haluat virkistää tietojasi. Koulutukseen sisältyy myös erikoishoitomme - glykoli - ja maitohappokuorinnat sekä entsyymihoidot.

Verkkokoulutukseen kuuluvat tekstit, diat ja videot ovat aina käytettävissäsi ja voit palata tarkastelemaan ja opiskelemaan niitä uudelleen milloin ja missä tahansa. Koulutuksen voit suorittaa tietokoneella, pädillä tai vaikka puhelimellasi, täysin omassa tahdissasi. Suoritetusta peruskoulutuksesta saat todistukseksi ladattavan ja tulostettavan diplomin.

VERKKOKOULUTUKSEN HINNAT:

1 käyttäjän lisenssi 50€ plus alv.24%
2-4 käyttäjän lisenssi 80€ plus alv.24%
5+ käyttäjän lisenssi 100€ plus alv.24%

Mikäli ostat aloituspaketin, sisältyy koulutus automaattisesti pakkaukseen. 

Ilmoittaudu mukaan nyt! Lisätietoa sähköpostitse info@bemore.fi tai puhelimitse 040 631 8300