Be More Cosmetics

Tulevia koulutuksia

Tarkemmat tiedot koulutuksista saat ottamalla yhteyttä sähköpostitse info@bemore.fi tai puhelimitse arkisin klo 09-15 numeroon 040 631 8300 -
Voit ilmoittautua mukaan valittuun koulutukseen sivun alla olevasta lomakkeesta.

  • 21.7 BiON-peruskoulutus Helsinki klo 12-17.30

Toivomme saavamme ilmoittautumiset mukaan koulutuksiin ajoissa, vähintään kaksi viikkoa (2) ennen ilmoitettua koulutuspäivää. Kalenterin koulutuspäivät järjestetään, mikäli tarvittava pienryhmämäärä täyttyy. Jos toivot koulutusta Helsingissä muina ajankohtina, voimme myös järjestää yksityisiä koulutuspäiviä sopimuksen mukaan niin arkisin kuin viikonloppuisin. Tällöin toivomme, että otat meihin yhteyttä vähintään kolme viikkoa (3) ennen toivottua ajankohtaa, jotta voimme järjestää tilat valmiiksi ajoissa.
Olethan tällöin yhteydessä suoraan Ville Isoniemeen puhelimitse (040) 631 8300 sopiaksesi koulutuspäivän järjestelyistä.

Ilmoittautumislomake

Nimi *
Nimi
Valitse alta koulutuspäivä jonne haluat ilmoittautua
Kerrotko meille mahdollisia päivämääriä jolloin koulutus olisi mahdollista toteuttaa
Valitse alta kuinka monta osallistujaa ilmoitat koulutukseen

Huomioithan, että koulutamme vain kauneudenhoitoalan ammattilaisia ja ammattiin opiskelevia. Uusilta asiakkailta pyydämme ystävällisesti aina toimittamaan kopion tai sähköpostiliitteen opiskelutodistuksesta ennen koulutukseen osallistumista (kosmetologi/kosmetiikkaneuvoja)