Be More Cosmetics

Tulevia koulutuksia

Tarkemmat tiedot koulutuksista saat ottamalla yhteyttä sähköpostitse info@bemore.fi tai puhelimitse arkisin klo 09-15 numeroon 040 631 8300 - Voit ilmoittautua mukaan valittuun koulutukseen myös sivun alla olevasta lomakkeesta.

  • 6.9 GERnétic-peruskoulutus Helsinki klo 12-17.00
    Tämä koulutus soveltuu erityisesti sarjan parissa aloittaville tai jälleenmyyjähoitoloiden uusille työntekijöille. Myös preppaajille. Päivän aikana käymme läpi sarjan filosofian, tuotteet sekä laajan demo-hoidon sarjan 6-askeleen hoitorituaalista.

  • 29.9 BION-peruskoulutus Helsinki klo 12-17.00
    Tämä koulutus soveltuu erityisesti sarjan parissa aloittaville tai jälleenmyyjähoitoloiden uusille työntekijöille. Päivän aikana käymme läpi tuotesarjan perusteet, tuotteet, BiON-aknenhoidon protokollan sekä demo-hoidon (hapotushoito/entsymaattinen kuorinta)

  • 27.10 BiON PRO-workshop Helsinki klo 12-19.00
    Sarjan parissa työskenteleville ammattilaisille suunnattu taitojenkehityskoulutus ja workshop. Päivän aikana lanseeraamme myös täysin uudet BiON-hoitokokonaisuudet, joita harjoittelemme pareittain. Tule mukaan koulutukseen, kehitä taitojasi sarjan parissa ja saavuta entistäkin parempia hoitotuloksia!

Toivomme saavamme ilmoittautumiset mukaan koulutuksiin ajoissa, vähintään kaksi viikkoa (2) ennen ilmoitettua koulutuspäivää. Kalenterin koulutuspäivät järjestetään, mikäli tarvittava pienryhmämäärä täyttyy. Jos toivot koulutusta muina ajankohtina, voimme myös järjestää yksityisiä koulutuspäiviä sopimuksen mukaan niin arkisin kuin viikonloppuisin. Tällöin toivomme, että otat meihin yhteyttä vähintään kolme viikkoa (3) ennen toivottua ajankohtaa, jotta voimme järjestää tilat valmiiksi ajoissa. Yksityiset koulutuspäivät onnistuvat tällä hetkellä Somerolla, Helsingissä sekä Porissa.

Ilmoittautumislomake

Nimi *
Nimi
Valitse alta koulutuspäivä jonne haluat ilmoittautua
Kerrotko meille mahdollisia päivämääriä jolloin koulutus olisi mahdollista toteuttaa
Valitse alta kuinka monta osallistujaa ilmoitat koulutukseen

Huomioithan, että koulutamme vain kauneudenhoitoalan ammattilaisia ja ammattiin opiskelevia. Uusilta asiakkailta pyydämme ystävällisesti aina toimittamaan kopion tai sähköpostiliitteen opiskelutodistuksesta ennen koulutukseen osallistumista (kosmetologi/kosmetiikkaneuvoja)