Be More Cosmetics

Tulevia koulutuksia

Tarkemmat tiedot koulutuksista saat ottamalla yhteyttä sähköpostitse info@bemore.fi tai puhelimitse arkisin klo 09-15 numeroon 040 631 8300 - Voit ilmoittautua mukaan valittuun koulutukseen myös sivun alla olevasta lomakkeesta.

  • 1.12 BiON PRO-workshop Helsinki klo 12-19.00
    Sarjan parissa työskenteleville ammattilaisille suunnattu taitojenkehityskoulutus ja workshop. Päivän aikana lanseeraamme myös täysin uudet BiON-hoitokokonaisuudet, joita harjoittelemme pareittain. Tule mukaan koulutukseen, kehitä taitojasi sarjan parissa ja saavuta entistäkin parempia hoitotuloksia!

  • 26.1 GERnétic peruskoulutus & 6-askeleen hoitorituaali Helsinki klo 12-17.00
    Tule päivittämään taitojasi uudistetun hoitotekniikan pariin. Päivän aikana käymme läpi sarjan historiaa, medikosmeettista metodia, tuotteet ja 6-askeleen hoitoprotokollan sekä yksilöllisesti rakennetun GERnétic Signature-kasvohoidon luomisen. Päivä on avoinna myös osallistujille, jotka haluavat tulla tutustumaan ja kokeilemaan tuotesarjaa sekä sen hoitoja.

Toivomme saavamme ilmoittautumiset mukaan koulutuksiin ajoissa, vähintään kaksi viikkoa (2) ennen ilmoitettua koulutuspäivää. Kalenterin koulutuspäivät järjestetään, mikäli tarvittava pienryhmämäärä täyttyy. Jos toivot koulutusta muina ajankohtina, voimme myös järjestää yksityisiä koulutuspäiviä sopimuksen mukaan niin arkisin kuin viikonloppuisin. Tällöin toivomme, että otat meihin yhteyttä vähintään kolme viikkoa (3) ennen toivottua ajankohtaa, jotta voimme järjestää tilat valmiiksi ajoissa. Yksityiset koulutuspäivät onnistuvat tällä hetkellä Somerolla, Helsingissä sekä Porissa.

Ilmoittautumislomake

Nimi *
Nimi
Valitse alta koulutuspäivä jonne haluat ilmoittautua
Kerrotko meille mahdollisia päivämääriä jolloin koulutus olisi mahdollista toteuttaa
Valitse alta kuinka monta osallistujaa ilmoitat koulutukseen

Huomioithan, että koulutamme vain kauneudenhoitoalan ammattilaisia ja ammattiin opiskelevia. Uusilta asiakkailta pyydämme ystävällisesti aina toimittamaan kopion tai sähköpostiliitteen opiskelutodistuksesta ennen koulutukseen osallistumista (kosmetologi/kosmetiikkaneuvoja)