Be More Cosmetics

Tulevia koulutuksia

Tarkemmat tiedot koulutuksista saat ottamalla yhteyttä sähköpostitse info@bemore.fi tai puhelimitse arkisin klo 09-15 numeroon 040 631 8300 -
Voit ilmoittautua mukaan valittuun koulutukseen sivun alla olevasta lomakkeesta.

 Kouluttajana Terhi Leino

Kouluttajana Terhi Leino

24.helmikuuta / GERnétic - PERUSKOULUTUS / helsinki

Kauneutta iholle, hyvinvointia keholle. Päivän aikana käymme läpi klassikkotuotesarjan filosofian, hoitomenetelmät, tuotteet sekä uudistukset. Koulutuspäivä on avoinna kaikille jälleenmyynnin parissa aloittaville kosmetologeille. Maksuton koulutus - sisältyy aloituspakkaukseen.

Aikataulu klo 10.00-17.00

 Kouluttajana Terhi Leino

Kouluttajana Terhi Leino

20.tammikuuta / BION PERUSKOULUTUS / Helsinki

BiON tarjoaa ylivoimaisen tehon sekä toimivuuden ongelmaihon, aknen ja ruusufinnin hoidossa - hoitolamme ovat saavuttaneet erinomaisen menestyksen tuotteiden sekä hoitojen parissa. Tuotteilla laajennat yritystoimintaasi astetta pidemmälle ja saat lisää virtausta myymälän tuotemyyntiin. Sarja on monipuolinen, helppo lisä hoitolaan ja myymälään, kun toiveena on vahvistaa palvelun monipuolisuutta ja vastata aidosti toimivien BiON-tuotteiden suureen kysyntään. Tuotteilla ja hoidoilla pystyt vastaamaan vaativimmankin asiakkaan ihonhoito-tarpeeseen.

Päivän aikana käymme läpi tuotteet, akne - ja rosacea ihon hoidon sekä vapaavalintaisen demo-hoidon (hapotus - tai entsyymihoito). Koulutuksen jälkeen on mahdollista aloittaa työskentely ja jälleenmyynti sarjan parissa. Maksuton koulutus aloituspakkauksen ostaneille, muussa tapauksessa 50.00€ plus alv 24% (henkilö)

Ilmoittautuminen viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutusta. Koulutus järjestetään, mikäli tarvittava pienryhmämäärä täyttyy (ellei toisin ole ajoissa sovittu)

Aikataulu klo 12.00-17.00

 BiON verkkokoulutus

BiON verkkokoulutus

24/7 VERKKOKURSSI / BION PERUSKOULUTUS

Verkkokurssi tarjoaa kattavan ja täysin saman info-paketin kuin perinteinen koulutuksemme. Verkossa suoritettavan peruskoulutuksen etu on, että pääset opiskelemaan tuotesarjaa täysin omassa tahdissasi. Materiaali on aina käytettävissäsi ja voit toistaa osioita, kunnes koet että olet vastaanottanut tiedon täydellisesti. Mikään ei mene verkkokurssilla ohitse, sillä voit aina palata ja toistaa asioita. Sinun ei tarvitse muistaa tai osata kaikkea heti kerralla.

Kurssiä edetessä voit jättää alustan kautta kouluttajalle kysymyksiä, jotka näkyvät myös muille osallistujille ja joihin saat vastauksen nopeasti.

Kun olet suorittanut kurssin osiot ja testit hyväksytysti, saat opiskeluistasi diplomin. Koulutuksen lisenssi ei vanhene eikä siinä ole suoritusaikarajoitusta, voit siis opiskella täysin omien aikataulujen ja mahdollisuuksien mukaisesti. Voit myös prepata tietojasi aina uudelleen ja ylläpitää sekä kehittää sarjan tietoutta säännöllisesti.

Hyväksytyn suorituksen jälkeen on mahdollista aloittaa työskentely ja jälleenmyynti sarjan parissa.

Verkkokoulutus sisältyy maksutta jokaiseen BiON-aloituspakkaukseen.

Muussa tapauksessa veloitamme ennakkotilisisiirrolla tai verkkotukusta verkkomaksulla:

1 käyttäjän lisenssi: 50€ + alv 24%
2-4 käyttäjän lisenssi: 80€ + alv 24%
5+ käyttäjän lisenssi: 100€ + alv 24%

Ilmoittautumislomake

Nimi *
Nimi
Valitse alta koulutuspäivä jonne haluat ilmoittautua
Valitse alta kuinka monta osallistujaa ilmoitat koulutukseen

Huomioithan, että koulutamme vain kauneudenhoitoalan ammattilaisia ja ammattiin opiskelevia. Uusilta asiakkailta pyydämme ystävällisesti aina toimittamaan kopion tai sähköpostiliitteen opiskelutodistuksesta ennen koulutukseen osallistumista (kosmetologi/kosmetiikkaneuvoja)