Be More Cosmetics
logo-bion-pieni.png
 

Kosmetologi, erikoistu aknen ja rosacean hoitoon

BiON ammattikosmetiikkasarja on monipuolinen, helppo lisä hoitolaan ja myymälään, kun toiveena on vahvistaa palvelun monipuolisuutta ja vastata aidosti toimivien aknenhoitotuotteiden suuren kysyntään. Tuotteilla ja hoidoilla pystyt vastaamaan vaativimmankin asiakkaan ihonhoito-tarpeeseen. Sarja on edelläkävijä aknen, ruusufinnin, couperosan ja ikääntyneen ihon hoidossa. Tuotteilla ja hoidolla pystyt tarjoamaan asiakkaillesi varman avun ja upeat tulokset ihonhoidossa.
 

KYSYTYT TUOTTEET, PARHAAT LOPPUTULOKSET

Haluat edustaa tuotteita joita asiakkaasi on helppo käyttää ja joilla on mahdollista saavuttaa parhaimmat lopputulokset. Arvostat puhtaita sekä tutkittuja turvallisia ainesosia. Sarjalla pystyt hoitamaan niin normaalia ja ikääntynyttä ihoa, kuin vaativimpia akne - ja ruusufinni asiakkaita, varmalla menestyksellä. BiON on täydellinen kumppani jokaiselle alan ammattilaisille, kun toiveena on työskennellä aidosti tuloksellisen ja edistyneen, luonnonmukaisen ihonhoidon parissa.
Tuotteilla on valmis ja erittäin laaja asiakaskunta ympäri Suomea. 


TUOTELINJAt 

// Aknen, rosacean ja epäpuhtaan ihon hoitotuotteet
// Normaalin ja ikääntyneen ihon hoitotuotteet
// Fysikaaliset aurinkosuojavoiteet
// Erikoisseerumit - ja voiteet
// Entsymaattiset tehonaamiot
// Ihottuman ja perioraalidermatiitin hoitotuotteet
// Vartalon yleishoitotuotteet ja erikoistuminen sisäänkasvaneisiin karvoihin
// Tehokkaat ammattihapotushoidot glykoli - ja maitohappokuorinnoilla

 

Tuotesarjaa edustaa yli 65 hoitolaa ympäri Suomen (2018)

 

Jälleenmyyjäksi

Valmiiksi kysytyt tuotteet, jotka eivät kauaa odottele asiakkaitaan. Aloita sarjalla työskentely ja vastaat paikkakuntasi suureen BiON-kysyntään, saatat tehdä myyntiennätyksen hetkessä! Samalla luot itsellesi arvokkaan laajan sekä uskollisen asiakaskunnan sarjan tuotteille ja hoidoille, jotka kantavat hedelmää vuosiksi eteenpäin. Mikä parasta, pääset erikoistumaan aknen - ja ruusufinnin hoitoon alan tehokkaimmilla hoitotuotteilla. Koulutuksemme ovat maksuttomia aloituspakkauksen ostajille.

 

Edulliset aloituspaketit

Olemme koonneet valmiiksi räätälöityjä aloituspakkauksia, joista voit valita tarpeisiisi sopivimman vaihtoehdon. Aloituspakkauksen tuotteet tarjoamme tietysti erityishintaan. Suurimmat paketit voit maksaa 2-3 erässä, täysin ilman lisäkuluja. 

EI PERUSVARASTOPAKKOA

Tuotesarjoillamme ei ole perusvarastopakkoa. Voit tilata tuotteita aina tarpeidesi ja sesonkien mukaan. 

MYYNTITUOTTEET AINA 6+1

Volyymi myy volyymilla. Kun ostat kuusi samaa myyntituotetta, saat aina yhden tuotteen kaupanpäälle. Näin saat tehokkaasta myynnistä itsellesi ekstraa ja pidät myyntihyllyt aina valmiina suosikkituotteista asiakkaitasi varten.

MAKSUTTOMAT MATERIAALIT

Kaikki markkinointimateriaalit tuotekuvastoista julisteisiin ovat asiakkaillemme aina maksuttomia. Olemme kouluttautuneet markkinointiin ja autamme tarpeen mukaan myös henkilökohtaisten materiaalien luomisessa.

SUOSITUT HAPPOKUORINNAT

Haluatko tarjota hoitolassasi myös laadukkaita ammattitason hapotushoitoja? Tuotesarja tarjoaa monipuolisen tehokkaat glykoli - ja maitohappokuorinnat, joilla tehostat etenkin syksy/talvisesongin hoitovalikoimaa.  

AKNENHOIDON EDELLÄKÄVIJÄ

BiON-tuotesarja keskittyy kokonaisvaltaiseen aknen hoitoon ja todella tekee mitä lupaa. Edustamalla tuotesarjaa, edustat Suomessa suuren kysynnän aknenhoitotuotteita jotka ovat tuoneet aidon avun tuhansille asiakkaille.

Asiakkaat kiittävät aidosti ja sydämellisesti iho-ongelmien ratkaisusta
— Terhi Leino, maahantuoja ja kouluttaja