Be More Cosmetics
 
 

BE MORE COSMETICS OY

Perheyritys

 
 

Be More Cosmetics Oy maahantuo ja kouluttaa edistyksellistä ammattikosmetiikkaa Suomessa sekä euroopassa alan yrityksille, kosmetologeille, maskeeraajille, kylpylöille, esteettisen ihonhoidon ammattilaisille sekä alan kouluille. Yritys on toisen sukupolven jatkaja arvostetulle sekä pitkän uran luoneelle Topkat Kosmetik Oylle. 

Tiimiä vetää energinen yrittäjäpariskunta Ville Isoniemi sekä Terhi Leino, jatkaen arvokkaan perheyrityksen menestynyttä historiaa sekä arvoja. He yhdistävät koulutustaustansa kauneudenhoitoalan, myynnin sekä markkinoinnin parissa Be More Cosmeticsin nykyaikaiseen toimintaan, vahvistaen entisestään vuonna 1988 istutettuja perheyrityksen juuria.

 
 
 

Nuorekas uranuurtaja

Arvokkaalla historialla. Yrityksemme tarjoaa todellista kokemusta sekä historiaa kauneudenhoitoalalta. Olemme varttuneet alan parissa ja tiedämme, mitä asiakkaamme odottavat toimivalta yhteistyökumppanilta. 30-vuoden aikana perheyrityksemme on ollut mukana luomassa upeita menestystarinoita ympäri Suomen ja tätä arvokasta taitoa tulemme jatkamaan entistä vahvempana. Lämpimät asiakassuhteemme sekä korkealaatuiset tuotesarjamme ovat toimintamme ydin ja pitkän menestyksemme salaisuus. Oli yritystoimintasi suurta tai pientä, olet meille aina yhtä tärkeä - palvelemme asiakkaitamme aina henkilökohtaisten ja uniikkien tarpeiden mukaan. Tänä päivänä alallamme korostuu myös esteettinen puoli markkinoinnin sekä sosiaalisen median parissa - ilman näitä työkaluja on mahdotonta saavuttaa suurta ja elintärkeää yleisöä tuotesarjoille ja toiminnalle. 

Me pidämme huolen, että Sinä asiakkaanamme pääset laadukkaiden tuotesarjojemme - sekä hoitojemme lisäksi edustamaan myös alan aktiivisinta ja taitavinta markkinointia. Valitsemalla tuotesarjamme liiketoimintaasi, voit siis olla varma - että saat aina läheistä ja arvokasta palvelua, päivittäistä tukea työskentelyyn sekä parasta osaamista markkinoinnin parissa. Kanssamme tulet varmasti menestymään. 

 
 

"
Beauty is not in the face, beauty is a light in the heart.

/  Kahlil gibran  /

 
 

Kokemuksemme

Perheyrityksemme tärkeimpänä päämääränä on aina ollut uusien visioiden ja mahdollisuuksien edustaminen. Maahantuomme laadukasta ja korkeatasoista ammattikosmetiikkaa, joka erottautuu selkeästi perinteisestä kosmetiikkamaailmasta. Jokaisella tuotteella ja hoidolla on suurempi merkitys kauneuden, hyvinvoinnin ja terveyden harmonisessa kokonaisuudessa. GERnétic-kosmetiikkasarja on ollut uraauurtava holistisen ja medikaalisen hoitofilosofian sanansaattaja jo yli 40-vuotta. Olemme vieneet kokonaisvaltaista kauneudenhoitoa eteenpäin edelläkävijänä jo vuosikymmeniä ja valloittaneet tuhansia suomalaisia hoitomahdollisuuksillamme. Yrityksemme on myös löytänyt täydellisen vaihtoehtoisen ammattituotesarjan aknen - ja ruusufinnin hoitoon, joka kykenee kilpailemaan vahvasti perinteistä aknenhoitoa vastaan. Olemme erikoistuneet ongelmaihon hoitoon ja kauttamme saat tehokkaimman tuotesarjan tukemaan hoitolasi alati kasvavaa kysyntää akne - ja ruusufinnin hoitotuotteista. BiON-tuotesarja on ensimmäinen aknenhoitoon erikoistunut ammattituotesarja Suomessa ja tänä päivänä yksi ainutlaatuisimmista sekä luotetuimmista suunnannäyttäjistä. 

 

TOPKAT KOSMETIK OY
1988

bion MAAHANTUONTI
2002

GERNÉTIC MAAHANTUONTI
1989

Be more cosmetics oy
2014 – NYKYINEN

 
 

"
A dream you dream alone is only a dream. A dream you dream together is reality.

/  john lennon  /