Be More Cosmetics
RGBgernetic871c.jpg
 

Kauneutta iholle, Hyvinvointia keholle

Holistinen ja ensiluokkainen väylä kohti kauneuden ja hyvinvoinnin maailmaa, joka säteilee terveyttä sisältäpäin. Puhtaat, modernit raaka-aineet sekä tutkitut ainesosat ravitsevat, puhdistavat ja suojaavat ihoa. GERnétic-hoitotuotteiden tehokkuus tuo iholle ja keholle täydellistä syväparanemista sekä ravitsemusta. Tohtori ja Biologi Albert Laporten tutkimat kasviuutteet ovat yhdistelmä vankkaa lääketiedettä sekä holistista artesaanitaitoa - nämä tarkkaan hiotut koostumukset palauttavat harmonian solutasolla asti, jotta ihon - sekä kehon toiminnot löytäisivät täydellisen hyvinvoivan tasapainon. GERnétic todella herättää kauneuden. 

Sarja on erittäin monipuolinen hoitolatyöskentelyyn, eikä vaadi tulosten saavuttamiseksi kalliita laiteinvestointeja. Joka päivä on uusi ja erilainen matka GERnéticin kanssa työskennellessä - tämän vuoksi hoitolamme ovat olleet uskollisia sarjalle parhaimmillaan jo yli toista vuosikymmentä. Me emme luo rutiineita, me luomme uusia mahdollisuuksia ja tarinoita. Kun etsit rinnallesi uniikkia ja uskollista kumppania, GERnétic on Sinua varten.

Klassinen ja moderni hoitosarja joka soveltuu täydellisesti jokaiselle asiakkaalle, myös herkemmille ihotyypeille ja tuoksuherkille. Tulokset, jotka hurmaavat jokaisen nautinnollisen hoitokerran jälkeen. Kun tutustut GERnéticiin, ymmärrät asiakkaidemme ainutlaatuisen hehkun ja nuorekkuuden ihon takana - tuotteemme myyvät tutkitulla toimivuudella, ei pelkästään kauniilla mielikuvilla. Uskollinen asiakaskuntamme kasvaa jo kolmansissa sukupolvissa, tähän kykenee vain aito tuotesarja joka todella tekee sen minkä lupaa.

Tuotesarja on ollut edustettuna maahantuonnissamme jo yli 30 vuotta - tänä päivänä vahvempana kuin koskaan.


TUOTELINJAT 

// Perinteinen kasvohoito
// SPA kasvohoito
// Vaalentava kasvohoito
// Aurinkosuoja
// Luxus kasvohoito
// Vartalohoito
// SPA vartalohoito
// Rintahoito
// Hierontatuotteet
// Hommes kasvohoito
// Nutrikosmetiikka

 

Jälleenmyyjäksi

Joka päivä GERnétic-maailmassa on uusi matka, sillä emme usko rutiineihin ja valmiisiin hoitokokonaisuuksiin. Jokainen asiakkaamme on erilainen ja heidän ihonhoidolliset tarpeensa muuttuvat sekä vaihtelevat. Asiakkaamme otetaan vastaan hoitolassa yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti - hoitotuotteet valitaan juuri sen hetken tarpeiden mukaisesti. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaalle aina parhaimmat mahdolliset lopputulokset sekä todellisen ihonhoidollisen hyödyn hoidosta. GERnétic-ihoterapeutin vastuu on löytää oikeat hoitotuotteet ihoheijastuksiin - sekä ongelmiin ja parantaa täten autenttisesti asiakkaan hyvinvointia sekä kauneutta.

 

EDULLISET ALOITUSPAKETIT

Olemme koonneet valmiiksi räätälöityjä aloituspakkauksia, joista voit valita tarpeisiisi sopivimman vaihtoehdon. Aloituspakkauksen tuotteet tarjoamme tietysti erityishintaan. Suurimmat paketit voit maksaa 2-3 erässä, täysin ilman lisäkuluja.

EI PERUSVARASTOPAKKOA

Tuotesarjoillamme ei ole perusvarastopakkoa. Voit tilata tuotteita aina tarpeidesi ja sesonkien mukaan. 

MYYNTITUOTTEET AINA 6+1

Volyymi myy volyymilla. Kun ostat kuusi samaa myyntituotetta, saat aina yhden tuotteen kaupanpäälle. Näin saat tehokkaasta myynnistä itsellesi ekstraa ja pidät myyntihyllyt aina valmiina suosikkituotteista asiakkaitasi varten.

MAKSUTTOMAT MATERIAALIT

Tuotenäytteet, muovipussit ja markkinointimateriaalit tuotekuvastoista julisteisiin ovat asiakkaillemme aina maksuttomia. Olemme kouluttautuneet markkinointiin ja autamme tarpeen mukaan myös henkilökohtaisten materiaalien luomisessa.

Vahvaa SYNERGISTÄ käsityötä

Hoitomme perustuvat puhtaasti laadukkaisiin ja ihon tarpeisiin räätälöityihin hoitotuotteisiin sekä aitoon ja välittävään, lämpimään kosketukseen. Me emme tarvitse hoitolaitteita, tuottaaksemme todellisia ja pitkävaikutteisia tuloksia. 

ei yliherkkyyksiä

Tuotteet ovat kehitetty hoitamaan myös vaurioitunutta ihoa ja ainesosat ovat täten valittu tuotteisiin niin että ne ovat turvallisia ja siedettyjä. Tuotteet ja hoidot eivät koskaan aiheuta asiakkaalle allergiaa, reaktioita tai edes punoitusta. Tuotteet sopivat myös erityisherkälle ja atooppiselle iholle.

Aloin käyttämään jo - 90luvulla. Sukulainen oli ja on edelleen huippukosmetologi ja jo tuolloin suositteli Gerneticiä. Ilman ei tule toimeen!
— Anu S.